Tuotearvostelut

Tuotearvostelut laihdutusvalmisteista ja lisäravinteista

Laihdutusopas opastaa laihtumaan ja voimaan hyvin – se on meille sydämen asia. Tiimimme koostuu hyvinvoinnin ammattilaisista ja haluamme auttaa juuri sinua laihdutus- ja painonhallintatavoitteidesi saavuttamisessa. Asiantuntijamme käyttävät paljon aikaa erilaisten terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien ilmiöiden tutkimiseen. Selvitämme, onko niissä perää ja mihin faktoihin ne perustuvat.

Kerromme laihdutus-, ruokavalio- ja liikuntavinkkien lisäksi tuotesuosituksia laihtumista edistävistä tuotteista. Suosittelemamme laihdutusvalmisteet ovat korkealaatuisia: niissä on käytetty vain huolella valmistettuja raaka-aineita ja ne ovat turvallisia käyttää. Saat aina ajankohtaista ja oikeaa tietoa tuotteista ja niiden vaikutustavasta.

Testaamme jatkuvasti uusia painonpudotustuotteita ja urheiluravinteita, jotka tuovat tuloksia. Kerromme tuotetestauksiemme perusteella sinulle tehokkaimmat laihdutustuotteet, jotka auttavat polttamaan rasvaa parhaiten.

Fast Reload
NutriWorks Pro Recovery
Fast Explode Intra
Wholefood Hydration
Fenix Rasvanpolttaja
Sinetrol Plus

Erilaisia rasvanpolttajia on pilvin pimein apteekin hyllyt ja internet täynnä mutta vain kourallinen ovat kokeilemisen arvoisia. Näissä tuotteissa on tutkittuja raaka-aineita joista on korkeatasoisia tutkimuksia. Nämä tutkimukset takaavat sen että kyseiset raaka-aineet todellakin tekevät sen mitä pitää – polttavat rasvaa. Hyvissä tuotteissa voi olla seuraavia aineksia: vihreä tee uute, acai marja, vihreä kahvi, vadelmaketoni, kofeiini, kurkuma tai vastaavia uutteita ja yrttejä. Pelkän rasvanpolttajan käyttäminen toki voi laskea sinun painoasi, mutta jotta saavutat pysyviä tuloksia suosittelemme sinulle ainakin kevyttä arkiliikuntaa kuten kävelyä, rauhallista lenkkeilyä, sauvakävelyä tai vaikkapa reipasta puutarhatyötä joka saa pienen hikipisarana pintaan. Näin ollen kalorinkulutuksesi nousee ja painosi putoaa tasaisesti ja varmasti kohti ideaalipainoa.

On myös hyvä ottaa ruokavalioon mukaan runsaasti proteiinia ja sopivasti hyviä rasvoja. Kuitu on erittäin tärkeä nauttia ja sitä saa esimerkiksi kaurapuurosta tai täysjyvätuotteista. Näin mahasi pysyy kylläisenä läpi päivän eikä herkkuhimo pääse yllättämään. Jos kuitenkin sinulla on taipumusta herkutella, suosittelemme ehdottomasti rasvanpolttajan hankkimista jotta pääset nopeampiin tuloksiin. Kun noudatat sivuillamme löytyviä ohjeita, tulet tuota pikaa näkemään aivan uuden puolen itsessäsi. Sinusta tulee itsevarma, energinen, positiivinen ja huomattavasti iloisempi ihminen joka nauttii jokaisesta elämän päivästä aivan uudella tavalla. Tartu tarjouksiimme ja vinkkeihimme ja huomaa, miten voit elää elämää täynnä hyvinvointia ja onnellisuutta! Laihdutusopas toivoo sinulle menestystä hyvinvointitavoitteissasi ja on iloinen siitä että saamme olla avuksi tässä elämän pitkässä mutta ihanassa tiessä!

Rasvanpolttajat tehostavat laihtumista

Kauppojen hyllyt ja lisäravinteita myyvät nettikaupat ovat täynnä erilaisia rasvanpolttajia, mutta vain kourallinen niistä on kokeilemisen arvoisia. Parhaimmissa rasvanpolttajissa on käytetty tutkittuja raaka-aineita, jotka todellakin tekevät sen minkä lupaavat eli polttavat rasvaa.

Rasvanpolttajat toimivat joko vähentämällä ruokahalua, estämällä rasvan imeytymistä tai edistämällä rasvanpolttoa kiihdyttämällä aineenvaihduntaa.

  • Ruokahalua vähentävät rasvanpolttajat saavat olon kylläisemmäksi, jolloin näläntunne vähenee.
  • Rasvan imeytymistä estävät tuotteet estävät nimensä mukaisesti rasvan imeytymistä elimistöön.
  • ineenvaihduntaa kiihdyttävät valmisteet parantavat kehon kykyä polttaa rasvaa paremmin, myös levossa.

Rasvanpolttotuotteista löytyy tuhansittain ties millaisia ainesosia, joiden tehosta ei ole tieteellistä tutkimusnäyttöä. Näin ollen ne eivät polta muuta kuin rahasi lompakosta. Käytä siis vain laadukkaita rasvanpolttovalmisteita, joista on tutkitusti hyötyä. Rasvanpolttajat eivät vaadi erillisistä reseptiä. Sairaalloisen lihavan (painoindeksi yli 40) kannattaa keskustella lääkärin kanssa erillisen laihdutuslääkkeen kanssa. Muut laihduttajat onnistuvat luonnollisilla rasvanpolttotuotteilla.

Parhaissa rasvanpolttotuotteissa on käytetty seuraavia ainesosia:

  • Vihreä teeuute
  • Acai-marja
  • Vihreä kahvi
  • Vadelmaketoni
  • Kofeiini
  • Kurkuma
  • Muut vastaavat aineenvaihduntaa kiihdyttävät uutteet ja yrtit

Rasvanpolttovalmisteet toimivat laihdutuksen tukena oivallisesti, mutta pysyviä tuloksia saavutat, kun harrastat myös liikuntaa. Jo pelkkä kevyt arkiliikuntakin, kuten kävely, siivoaminen tai reipas puutarhatyö, tukee rasvanpolttoa. Kunhan saat pienen hikipisaran pintaan, niin kalorinkulutuksesi nousee ja painosi putoaa tasaisesti kohti ideaalipainoa. Tietenkin myös tehokkaampi liikkuminen auttaa rasvan palamisessa. Lue lisää laihduttajalle sopivasta liikunnasta. Osa rasvanpolttajista piristää, joten jaksat liikkuakin paremmin valmisteiden avulla ja saat tehoa treeniin.

On myös hyvä, että laihduttajan ruokavaliossa olisi laihdutustuotteiden lisäksi runsaasti proteiinia ja sopivasti hyviä rasvoja, kuten esimerkiksi oliiviöljyä ja pähkinöitä.

Tarvitset myös runsaasti kuitua toimivaan ruuansulatukseen. Kuitua saat esimerkiksi kaurapuurosta tai täysjyvätuotteista. Kuitu täyttää mahaa ja pitää sen kylläisenä pidempään, siksi se on laihduttajalle hyödyllinen. Harkitse kuitulisää, ellet syö tarpeeksi viljatuotteita. Muista myös runsas vedenjuonti, sillä vesi puhdistaa tehokkaasti elimistöäsi. Juo vettä vähintään litra päivässä ja höystä makua esimerkiksi sitruunalla. Sitruunan lisäksi muutamat muut ruoka-aineet toimivat rasvaa polttavasti. Kokeile esimerkiksi greippiä, kanelia, omenoita ja mustikkaa. Myös kahvi on aineenvaihduntaa edistävä ja rasvaa polttava termogeeni.

Rasvanpolttajat eivät ole ihmepillereitä, jotka laihduttavat ilman muiden elämäntapojen muuttamista. Painonpudotuksen eteen on vähän nähtävä vaivaa ja harjoiteltava uusia tapoja. Rasvanpolttajat kuitenkin auttavat etenkin niiden viimeisten sitkeiden liikakilojen polttamisessa ja tehostavat kilojen karistamisessa. Monet laihduttajat ovat saaneet niistä tarvitsemansa lisäavun tuloksiin pääsemisessä.

Laihdutusvalmisteet jokaiseen makuun

Laihdutustuotteita löytyy jokaiseen lähtöön ja useissa eri makuvariaatioissa – on vaniljaa, mansikkaa, suklaata jne. Nykyajan laihdutustuotteet ovat lisäksi vuosien varrella kehittyneet hyvänmakuisiksi, joten niitä nauttiessa ei tarvitse enää irvistellä pahaa maun takia toisin kuin takavuosina. Laihdutustuotteita on niin kapseleina, jauheina, patukoina, keittoina, smoothieina tai voiteina ja niitä voi käyttää hieman eri tarkoituksiin. Rasvanpolttajat sopivat parhaiten tiukimman rasvan polttamiseen, kun taas satunnaiselle herkuttelijalle sopii esimerkiksi ateriankorvikkeet. Laihdutustuotteet eivät sovellu raskaana oleville tai imettäville.

Laihdutusvalmisteilla voidaan hillitä myös makeanhimoa. Makeanhimo syntyy, kun syöt liian vähän tai epäsäännöllisesti, tai syöt vääränlaisia ruokia. Myös nestehukka ja tottumus makeansyöntiin aiheuttavat makeanhimoa. Makeanhimo siis vähenee jo oikeanlaisella ruokavaliolla, mutta oikeilla tuotteilla saa tarvittavaa apua heikkoihin hetkiin. Lisätty sokeri on kuitenkin yksi pahin lihottajista, joten on oikein hyvä syy pyrkiä välttämään sitä pienin apukeinoin ja pääsemään sitä kautta eroon sokerikoukusta.

Seuraa Laihdutusoppaan tuotearvosteluita säännöllisesti löytääksesi sinulle parhaiten toimivat laihdutusvalmisteet, rasvanpolttajat ja lisäravinteet. Oikealla valmisteella pääset nopeimmin haluamaasi lopputulokseen. Anna ammattilaisten auttaa sinua tavoitteidesi saavuttamisessa!