Fast Read Arvostelu
Arvio
3.88
  • Maku
  • Imeytyminen
  • Teho
  • Hinta

Toimituksen mielipide

Fast RELOAD sisältää post-workout -juoman pakolliset ainesosat, eli laadukkaan heraproteiini-isolaatin, kreatiinin, glutamiinin, BCAA:t sekä hiilihydraattikombon joten kokonaisuus on loistava. Tätä tuotetta on helppo suositella!

Plussat

  • Maku on erinomainen.
  • Tuote sisältää lähes kaiken tarpeellisen.

Miinukset

  • Hinta hieman kova.

Fastin Reload on uudenaikainen palautusjuoma. Perinteisen palkkarin tavoin se sisältää sekoituksen heraproteiinia ja hiilihydraattia, lisäksi tähän valmisteeseen on kilpailijoihin verrattuna pakattu aimo annos muitakin vaikuttavia ainesosia kuten glysiiniä, tauriinia ja kaneliuutetta.

Glysiinin on sekä ihmis- että rottakokeissa todettu vähentävän sekä diabeteksen että metabolisen oireyhtymän markkereita, lisäksi se parantaa unen laatua. Jokainen tosissaan harjoitteleva tietää unen merkityksen palautumisen kannalta. Tauriinin määrän puolestaan on todettu korreloivan riskiin sairastua sydäntauteihin. Mitä enemmän tauriinia sen pienempi on riski sairastua näihin epämiellyttäviin ja ennenaikaiseen kuolemaan johtaviin tauteihin. Kaneliuutteesta taas on hyötyä muun muassa taistelussa selluliittia vastaan.

Fast Reloadiin on edellämainittujen ainesosien lisäksi lisätty myös kreatiinia ja l-glutamiinia. Kreatiini on yksi niistä lisäravinteista joiden teho on kiistattomasti osoitettu jo vuosikymmenien ajan sekä laadukkaissa tieteellisissä tutkimuksissa että lukuisilla käyttäjäkokemuksilla. Kreatiini auttaa kehoa täydentämään ATP varastoja tehokkaasti mikä lisää suorituskykyä varsinkin lyhyissä, noin 10-15 sekuntia kestävissä suorituksissa. Käytännössä pystyt siis käyttämään isompia painoja ja rutistamaan ne viimeisetkin toistot omin voimin Fast Reloadin avulla. Fast Reloadissa käytetty kreatiini on patentoidulla menetelmällä valmistettua Creapure nimistä kreatiinimonohydraattia joka on laadultaan maailman puhtainta ja parasta.

Aminohappoprofiililtaan Fast Reload on liki täydellinen. Esimerkiksi tärkeät haaraketjuiset aminohapot (BCAA) ovat optimaalisessa 2:1:1 (L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini) suhteessa. Lisäksi valmisteessa käytetyt BCAA:t ovat vegaanisia.

Fast Reload kokemuksia:

Yksi asia jolla Fast Reload erottuu muista tuotteista kategoriassaan on maku. Reloadia saa sekä suklaan että mustaherukan makuisena ja kumpaankin makuun on todellakin panostettu. Suklaa on pehmeän täyteläinen olematta kuitenkaan liian ällömakea ja muistuttaakin jonkin verran laadukasta suklaavanukasta. Mustaherukka on raikas marjainen vaihtoehto joka erottuu positiivisesti monesta kilpailijastaan sillä ettei maku ole ollenkaan keinotekoisen oloinen vaan aidosti freshi. Kumpikin maku toimii hyvin sekä veteen että maitoon sekoitettuna.

Veteen sekoitettuna Fast Reload on sekoittuvuudeltaan huippuluokkaa ja annos liukeneekin näppärästi muutamalla Sheikkerin heilautuksella. Maitoon sekoitettunakin Reload on sekoittuvuudeltaan selkeästi ylempää keskitasoa mutta vähän lujempaa Sheikkerin vatkausta se vaatii kuin veden kanssa.

Fast Reload sopii kenelle tahansa joka haluaa optimoida palautumisen raskaista harjoituksista tai muuten vain varmistaa riittävän laadukkaan proteiinin ja hiilihydraatin saannin. Hinta-laatusuhteltaan se on erinomainen valinta ja koska kyseessä on hyvin kokanaisvaltainen tuote et tarvitse useita purkkeja ja keittiövaakaa varmistaaksesi optimaalisen palautumisen.

Jätä kommentti