Nutri Works Pro Recovery Arvostelu
Arvio
4.13
  • Maku
  • Imeytyminen
  • Teho
  • Hinta

Palautusjuoman pitäisi ehdottomasti kuulua jokaisen kuntosaliharjoittelijan lisäravinnearsenaaliin. Tankkaamalla laadukasta nopeasti imeytyvää proteiinia ja hiilihydraattia välittömästi harjoituksen jälkeen käynnistät kehon palautumisprosessit ja optimoit näin olosuhteet palautumista ja maksimaalista lihaskasvua varten.

Nutri Worksin Pro Recovery on hyvin edistyksellinen palautusjuoma. Siinä yhdistyvät palautumisen kannalta tärkeimmät ainesosat todella hyvässä suhteessa. Proteiinia ja hiilihydraattia löytyy 50:50 suhteessa jonka on osoitettu olevan liki täydellinen suurimmalle osalle ihmisistä.

Pro Recoveryssa käytetty proteiini on hydrolysoitua eli esipilkottua heraproteiinia joka on aminohappoprofiililtaan todella laadukasta. Lisäksi se on hydrolysoinnin takia mahdollisimman hyvin imeytyvässä muodossa ja näin ollen täysin ylivertainen useaan kilpailijaansa verrattuna. Täydellisen aminohappokoostumuksen varmistamiseksi tuotteeseen on lisätty haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) optimaalisessa 2:1:1 (l-leusiini, l-isoleusiini, l-valiini) suhteessa.

Proteiinin ja hiilihydraatin ohella sekä kreatiinin että glutamiinin on osoitettu lisäävän harjoituksen tehoa ja edistävän palautumista. Kumpaakin näitä tehokkaita ainesosia on lisätty Pro Recoveryyn. Varsinkin kreatiinilla on pitkät perinteet voimaharjoittelussa, sen teho on todennettu lukuisissa laadukkaissa tutkimuksissa ja myös käyttäjäkokemukset tukevat tutkimustuloksia. Kreatiini auttaa kehoa täydentämään ATP (Adenosiinitrifosfaatti) varastoja jotka toimivat energianlähteenä lyhytkestoisissa noin 10-15 sek kestävissä urheilusuorituksissa. Se lisää voimaa ja auttaa sinua viemään sarjan loppuun asti.

Nutri Works Pro recovery ravintosisältö

Ravintosisältö/100g ja ainesosat:

energia 1412 kJ/338 kcal, rasva 2 g, josta tyydyttynyttä rasvaa 1 g, hiilihydraatit 40 g josta sokereita 2 g, ravintokuitu 0 g, proteiini 40 g, suola 0,4 g, aminohapot 22 g, L-glutamiini 5 g, kreatiini 4,5 g, L-leusiini 6 g, L-isoleusiini 3 g. Vuorokausiannos 50 g sisältää: aminohapot 11 g, L-glutamiini 2,5 g, kreatiini 2,25 g, L-leusiini 3 g, L-isoleusiini 1,5 g. Ainesosat: glukoosipolymeerit (maissitärkkelyksestä), hydrolysoitu heraproteiini (maidosta), aminohapot (L-leusiini, L-glutamiini, L-isoleusiini, L-valiini), kreatiinimonohydraatti, luontainen vadelma-aromi, emulgointiaine (lesitiini auringonkukkaöljystä), väri (punajuuriväri), makeutusaineet (stevioliglykosidit, sukraloosi).

Pro Recovery kokemuksia

Makuvaihtoehtoja Pro Recoveryssa on kaksi, suklaa ja vadelma. Kumpikaan ei vastaa useiden vanhanaikaisten palkkareiden luomaa mielikuvaa imelästä, esanssisesta ja keinotekoisesta palautusjuomasta vaan toimii todella hyvin. Suklaa on aidosti suklaanmakuinen eikä siinä ole joistakin suklaan makuisista palautusjuomista tuttua kuivaa ja outoa jälkimakua. Vadelma puolestaan on raikas ja mehumainen eikä tunnu ollenkaan raskaalta vaahdolta. Kumpikin maku on makeutettu stevialla ja sukraloosilla.

Sekoittuvuudeltaan Pro Recovery on huippuluokkaa. Se sekoittuu hyvin jättämättä limaisia kokkareita sekaan ja muuttuu tasaiseksi helposti juotavaksi nesteeksi ilman että joudut vatkaamaan Sheikkeriä minuuttitolkulla.

Hinta-laatusuhteeltaan Pro Recovery on huippuluokkaa. Se sisältää kaiken raskaasta ja tehokkaasta harjoittelusta palautumiseen tarvittavan ja proteiinia on todella hyvässä suhteessa hillihydraatteihin. Pro Recovery soveltuu kaikille jotka haluavat panostaa kehitykseen ja varmistaa tehokkaan palautumisen harjoitusten välillä.

Aminopörssi tarjoaa tuotetta arvostelu hetkellä hintaan 25,99€

Mitä sinä olet mieltä tästä tuotteesta? Jätä Nutri Works Pro Recoery tuotteen kokemukset alapuolelle.

Jätä kommentti