Wholefood Hydration Powder
Arvio
3.88
  • Maku
  • Imeytyminen
  • Teho
  • Hinta

Yhteenveto

Wholefood Hydration on juuri sellainen urheilujuoma jota urheilija tarvitsee. Varsinkin kestävyyslajien harrastajalla tämä on korvaamaton apu. Maku on hyvä ja tuote imeytyy mukavasti. Se vähentää selkeästi treenin jälkeistä heikkoa oloa ja voimattomuutta.

Plussat

  • Nesteyttää tehokkaasti
  • Luonnollinen
  • Sopii kaikille, myös kasvissyöjille, vegaaneille ja gluteenia vältteleville
  • Monipuolinen
  • Helposti imeytyvä

Miinukset

  • Aavistuksen kallis, toimituksen mielestä pitkissä urheilusuorituksissa kaivataan isompaa kuin suositeltua 5g annosta

 

Nordiq Nutritionin Wholefood Hydration on uudenlainen urheilujuomajauhe joka nesteyttää ja parantaa suorituskykyä. Sen sisältämät ainesosat ravitsevat kehoa ja pitävät huolen siitä että jaksat kovimmankin urheilusuorituksen läpi kunnialla.

Pitkäkestoisissa raskaissa urheilusuorituksissa kehosta poistuu elintärkeitä mikroravinteita ja hivenaineita. Elektrolyytit poistuvat hien mukava mikä aiheuttaa nestehukkaa. Nestehukka on tunnetusti vaarallista, kun keho kuivuu mikään ei toimi. Varsinkin kestävyysurheilu on omiaan altistamaan tälle vakavalle tilalle. Vesi on ehkä voitehista vanhin muttei ehkä kuitenkaan paras. Siksi onkin hienoa että on kehitetty Wholefood Hydrationin kaltainen täsmälääke pitämään meistä huolta. Sen vaikuttavat ainesosat on todettu hyödyllisiksi lukuisissa tutkimuksissa. Käytännössäkin jokainen kestävyyslajia tosissaan harjoitteleva urheilija tietää ettei vesi aina riitä.

Wholefood Hydration ravintosisältö per annos (5g):

Kookosvesi 3000 mg

Vesimelonin mehu 1500 mg

Luomu acerola 250 mg

Luomu punajuurimehu 150 mg

Hapankirsikkamehu (Prunus cerasus)100 mg

Tuote on siis täysin kasvipohjainen hiilihydraattien ja elektrolyyttien lähde joka soveltuu erinoimaisesti myös kasvissyöjille ja vegaaneille. Lisäksi se on täysin lisäaineeton eikä sisällä makuaineita tai sokeria, eikä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa tai hiivaa. Se on siis hyvin pelkistetty täyteaineeton tuote joka kuitenkin toimii todella hyvin.

Wholefood Hydrationin vahvan pohjan luo kookosvesi. Kookosveden suosio urheilijoiden, tavan kuntoilijoiden ja yleisesti terveysalalla toimivien ihmisten keskuudessa on vahvasti nousussa, eikä suotta. Kookosvesi on oikea terveyspommi joka sisältää runsaasti kaliumia, kalsiumia, magnesiumia ja suoloja, kaikki tärkeitä aineita urheilijalle. Wholefood Hyrationista saat runsaasti luonnollisia elektrolyyttejä ja hiilihydraatteja.

Toinen ainesosa, vesimeloni, on luonnollisen virkistävää ja sisältää urheilijoille tärkeää sitrulliini nimistä aminohappoa. Sitrulliini on tärkeä välituote ureakierrossa, sen avulla poistetaan ammoniakkia elimistöstä. Vesimeloni sisältää myös karotenoideja jotka muuttuvat ihmisen elimistössä A-vitamiiniksi ja jotka toimivat antioksidantteina.

Acerola-kirsikka puolestaan sisältää runsaasti C-vitamiinia ja on oiva polyfenolien lähde. C-vitamiinilla on lukuisia positiivisia vaikutuksia ihmisiin, se parantaa puolustusjärjestelmää ja yleiskuntoa ja sen uskotaan ennaltaehkäisevän lukuisia sairauksia.

Punajuuri sisältää runsaasti fytoravinteita ja nitraattia joka parantaa verenkiertoa mikä vuorostaan helpottaa urheilusuoritusta.

Viimeisimpänä ainesosana on hapankirsikka. Hapankirsikalla on tunnetusti lihassärkyä helpottava vaikutus mikä auttaa palautumaan kovasta harjoituksesta, jokainen urheilija sen tietää että kipeänä ja kankeana ei liikunta kulje.

Aminopörssi tarjoaa tuotetta arvostelu hetkellä hintaan 29,99€

Mitä sinä olet mieltä tästä tuotteesta? Jätä Nordiq Nutritionin Wholefood Hydration tuotteen kokemukset alapuolelle.

Jätä kommentti